Henkilökunta

Pauliina Pursiainen

Olen Pauliina ja valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 1997. Olen valmistumiseni jälkeen palvellut asiakkaita parturi-kampaajana Tapiolan alueella jo siis yli 20 vuotta. Parturi-kampaajayrittäjänä aloitin vuonna 1999 ja vuonna 2019 perustin ensimmäisen oman liikkeeni, Salon Rootsin. 

Perinteisten parturi-kampaamotöiden lisäksi olen erikoistunut hiustenpidennyksiin ja -tuuhennoksiin. Teen Great Lengths-sinetti- ja Mago-hiustenpidennyksiä. Lisäksi nautin erilaisten juhlakampausten tekemisestä. 

Minulle tärkeintä on, että asiakkaamme nauttivat olostaan meillä Salon Rootsilla ja poistuvat meiltä tyytyväisinä! 

Pirjo Kivelä

Olen Tapiolan alueella yli 20 vuotta työskennellyt parturi-kampaaja. Olen työlleni omistautunut, tarkka ja vaadin itseltäni paljon. Teen kattavasti parturi-kampaajan töitä ja leikkaan, värjään sekä teen mielellään erilaisia juhlakampauksia. Lisäksi teen sinetti-hiustenpidennyksiä asiakkaillemme. Minulla käy asiakkaana naiset, miehet ja lapset.

Riina Jukarainen

Olen Riina ja vuonna 2006 valmistunut parturi-kampaajayrittäjä. Olen työskennellyt liiketyössä valmistumisesta lähtien. Erityisesti lähellä sydäntäni ovat erilaiset raidoitus- ja väritekniikat. Päivitän taitojani säännöllisesti alamme koulutuksissa. Tärkeintä työssä minulle on tyytyväinen asiakas!


​Krista Kouhia

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2013 ja työskennellyt siitä asti kampaamossa Tapiolan alueella. Pidän työstäni ja suhtaudun siihen innokkaasti. Teen mielellään sekä parturi- että kampaamotöitä ja ripsien sekä kulmien kestovärjäyksiä. Teen myös Mago-hiustenpidennyksiä.

Haluan tarjota korkealaatuista ja tyylitietoista palvelua ja koulutankin itsenäni säännöllisesti sen mukaisesti. Erityisen mielekkäitä töitä ovat vaalennukset ja väripalvelut sekä parturityöt. Haluan mielellään palvella uusia kuin nykyisiäkin asiakkaitamme.


Susanna Saarikko

Olen Susanna ja työskentelen Salon Rootsissa osa-aikaisena parturi-kampaajayrittäjänä. Opiskelen työni lisäksi Aalto-yliopiston muodin linjalla. Olen erikoistunut värjäystöihin ja olen tehnyt niitä valmistumiseni jälkeen vuodesta 2011 innokkaasti eri tekniikoin. Kaikissa töissäni aina miestenleikkauksista värikäsittelyihin pyrin asiakkaan toiveen mukaiseen lopputulemaan, unohtamatta ammatillisia vinkkejä hiustesi suhteen.


​Salon Rootsin tiimi